لیست اختراعات فاطمه رمضاني
در اين كرم پودر از رنگهاي كاني مانند سينكا، اخرا و... كه در طبيعت وجود دارد استفاده شده است. به همين منظور پودرهاي معدني را ابتدا الك نمود تا دانههاي درشت آن مانع فرآيند نشود. سپس رنگهاي كاني را با كرم زينكاكسايد (يا پودر زينكاكسايد ۲۰٪ + اوسرين ۸۰٪) با نسبت تقريبا برابر تركيب مي كنيم، در همين حين روغناردهكنجد، روغنزيتون، روغنبادام شيرين و روغن جوانه گندم را به اين تركيب اضافه مي كنيم.(با توجه به رنگ مدنظر ما نسبتها تغيير مي كند) به مدت ۲۰ دقيقه با استفاده از كاردك مواد ذكر شده را با هم مخلوط مي كنيم تا كاملاً كرمپودر موردنظر به دست آيد. در اين كرم پودر برخلاف نمونههاي شيميايي در بازار، مواد مضري همچون الكل، بوراكس، استارين و... كه عوارض شيميايي بسياري بر پوست و بدن ميگذارد وجود ندارد.
بر خلاف مواد حجيم نانوذرات ويژگي هاي فيزيكي، شيميايي ، الكترو شيميايي ، مكانيكي ، مغناطيسي ، حرارتي ، دي الكتريك ، نوري و بيولوژيك خاصي دارند. نانوذرات تحت دو استراتژي پايين به بالا و بالا به پايين ساخته مي شوند. در روش بالا به پايين مواد حجيم به تدريج شكسته مي شوند تا به ابعاد نانومتري برسند در حالي كه در روش پايين به بالا اتماها يا مولكولها به ساختارهاي مولكولي در حد نانومتري تجمع پيدا مي كنند. روش پايين به بالا معمولا براي ساخت نانوذرات بيولوژيك و شيميايي استفاده مي شوند. بر خلاف روش هاي شيميايي روش هاي بيولوژيك به طور قابل توجهي ايمن مقرون به صرفه و مدافع محيط زيست و داراي پروسه اي آسان هستند. سنتز نانوذرات در ميكروارگانيسم هاي مختلف شامل انواع باكتريها ، قارچ ها، تك ياخته و گياهان بررسي شده است. در اين تحقيق سويه بومي ليشماتيا انتخاب شده است. علت انتخاب اين ميكروارگانيسم نداشتن ديواره سلولي و داشتن مقادير متنابهي از آنزيمهاي دخيل در احياي نمك فلزات و كم نياز بودن به احتياجات غذايي مي باشد. بعد از پروسه آزمايش كه به صورت مبسوط در توصيف اختراع آمده است نانو ذره نقره در سويه لشمانيا سنتز شد و نتايج ان با آزمايشات AFM, UV-VIS , FTIR به اثبات رسيده است.
موارد یافت شده: 3